Kinderwereld

Kinderwereld is een Kinderopvang gelegen aan Rembrandtstraat 35 in Hardenberg.

Meer informatie over Kinderwereld in Hardenberg

Kinderwereld biedt dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan voor baby's, peuters en schoolkinderen. De locaties zijn huiselijk en gezellig, en er is veel te ontdekken. Kinderwereld hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, deskundige medewerkers, doordacht pedagogisch beleid, ruimte om te spelen, het creëren van kansen, respectvol omgaan met elkaar, samenwerking met alle soorten scholen en opvang voor alle kinderen. Ze hebben een oudercommissie, werken samen met Konnect en hebben verschillende voorwaarden en procedures zoals opzeggen/wijzigen, kwaliteit en klachtenprocedure. Er zijn ook vacatures beschikbaar en ze hebben GGD-rapportages en externe contacten. Ze hebben een privacybeleid en algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Kinderwereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderwereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderwereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderwereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kinderwereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderwereld

Bezoekers bekeken ook