Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart

Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart is een Bouwbedrijf gelegen aan Rheezerend 180 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bouwbedrijf Middelveld is een klusbedrijf in Dedemsvaart dat sinds 1998 actief is in renovatie en onderhoud. Ze zijn gespecialiseerd in timmerwerk, verbouwingen en het plaatsen van badkamers. Ze voeren opdrachten uit voor zowel particulieren als bedrijven en leveren kwalitatief hoogwaardig werk. Op hun website zijn verschillende projecten te bekijken die ze hebben voltooid. Voor contact kunnen mensen een email sturen naar info@bouwbedrijfdedemsvaart.nl of bellen naar 06 26 14 41 45. Het bedrijf is gevestigd aan Rheezerend 180, 7701BK Dedemsvaart en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 05063294. Het design en de implementatie van de website is verzorgd door Vinvu.

Wil je weten wat Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klussenbedrijf Andre Middelveld Bouwbedrijf Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook