Knip en color hardenberg

Knip en color hardenberg is een Kapper gelegen aan Bovenmaat 45 in Hardenberg.

Meer informatie over Knip en color hardenberg in Hardenberg

Karina Schep is een allround kapster met meer dan 15 jaar ervaring. Na gewerkt te hebben in verschillende kapsalons, is ze sinds 2017 haar eigen salon aan huis begonnen. Kwaliteit en persoonlijk advies staan bij haar voorop. Ze werkt op afspraak en heeft flexibele werktijden, waardoor klanten ook in de avonduren terecht kunnen. Momenteel neemt ze tijdelijk geen nieuwe klanten aan, maar bestaande klanten kunnen nog steeds een afspraak maken via de afspraak app of haar persoonlijke salonnummer. Als je op zoek bent naar een ontspannend moment voor jezelf en een kapsel waar je blij van wordt, ben je bij Karina Schep aan het juiste adres.

Wil je weten wat Knip en color hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knip en color hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knip en color hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knip en color hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Knip en color hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knip en color hardenberg

Bezoekers bekeken ook