Korfbalvereniging Avereest

Korfbalvereniging Avereest is een Sportcomplex gelegen aan Boekweitstraat 2A in Dedemsvaart.

Meer informatie over Korfbalvereniging Avereest in Dedemsvaart

Korfbalvereniging Avereest is een korfbalclub in Dedemsvaart en omgeving. De C1 is kampioen geworden en er is een verslag van het Schoolkorfbaltoernooi. Het clubgebouw van de vereniging heet De Keet en bevindt zich aan de Boekweitstraat 2A in Dedemsvaart. Je kunt ook spullen kopen bij grote webwinkels via Sponsorkliks en op die manier de verenigingskas spekken. Het kunstgrasveld van de club is ingestrooid met zand in plaats van rubberkorrels. De hoofdsponsor van de club is Peter Deen makelaardij en er zijn ook shirtsponsoren zoals Nuvelstijn Mode. Verder is er informatie te vinden over Korfbalinfo.nl en kun je via Sponsorkliks kopen voor de verenigingskas. De vereniging is ook arbitrageproof en je kunt contact opnemen via korfbaldedemsvaart@gmail.com.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Avereest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Avereest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Avereest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Avereest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Korfbalvereniging Avereest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Avereest

Bezoekers bekeken ook