Kreeft Opleidingen

Kreeft Opleidingen is een Rijschool gelegen aan De Nieuwe Haven 8 in Hardenberg.

Meer informatie over Kreeft Opleidingen in Hardenberg

Kreeft Opleidingen is een landelijk opleidingscentrum voor verkeer, transport, logistiek, arbo en veiligheid. Ze bieden verschillende opleidingen aan, zoals rijbewijs A, B, BE, C, CE, C1, T en D, evenals opleidingen voor buschauffeurs, taxichauffeurs en chauffeurs van lichte vrachtwagens. Daarnaast bieden ze ook opleidingen aan voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, heftruck- en reachtruckbestuurders, BHV en veiligheid op de werkvloer. Kreeft Opleidingen is ISO 9001 gecertificeerd en geautoriseerd door het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Ze hebben een modern opleidings- en examencentrum in Hoogeveen met diverse faciliteiten en bieden ook maatwerktrainingen en incompanyopleidingen aan.

Wil je weten wat Kreeft Opleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kreeft Opleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kreeft Opleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kreeft Opleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kreeft Opleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kreeft Opleidingen

Bezoekers bekeken ook