Kringloop de Samenwerking

Kringloop de Samenwerking is een Kringloopwinkel gelegen aan Zwingel 2 in Hardenberg.

Meer informatie over Kringloop de Samenwerking in Hardenberg

Bij zorgvoorziening De Samenwerking worden twee kringloopwinkels in Hardenberg gerund. Deze winkels bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische problematiek. Daarnaast biedt De Samenwerking ambulante zorg aan mensen die zelfstandig wonen, maar soms hulp nodig hebben. De kringloopwinkels, genaamd Kringloop Hardenberg Bruchterweg en Kringloop Circus, werken samen en zijn op zoek naar spullen. De openingstijden van beide winkels staan vermeld, en er is ook een telefoonnummer beschikbaar voor meer informatie. De website is gemaakt door comnou.nl.

Wil je weten wat Kringloop de Samenwerking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop de Samenwerking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop de Samenwerking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop de Samenwerking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kringloop de Samenwerking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop de Samenwerking

Bezoekers bekeken ook