Kringloop Hardenberg

Kringloop Hardenberg is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester Schuitestraat 23A in Hardenberg.

Meer informatie over Kringloop Hardenberg in Hardenberg

Kringloop Hardenberg is een organisatie met vestigingen in Hardenberg en Uelsen. Ze bieden de mogelijkheid om gebruikte goederen in te leveren en hebben verschillende diensten, zoals het verhuren van aanhangwagens en het inzamelen van papier, oud ijzer, vensterglas en flessenglas. Kringloop Hardenberg heeft een officiële Anbi status en is aangesloten bij Branchevereniging Kringloop Nederland (BKN). Er zijn twee vestigingen in Hardenberg, één bij het station en één genaamd 't Keerpunt. Beide vestigingen hebben dezelfde openingstijden, namelijk op werkdagen van 09.00-17.00 uur en op zaterdagen van 09.00-16.00 uur. Op dinsdag zijn ze gesloten. Daarnaast is er ook een vestiging in Uelsen, Duitsland, met andere openingstijden. Kringloop Hardenberg is ook actief op social media.

Wil je weten wat Kringloop Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kringloop Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Hardenberg

Bezoekers bekeken ook