KSH Kantoorspecialisten

KSH Kantoorspecialisten is een Winkel gelegen aan J.C. Kellerlaan 18-A in Hardenberg.

Meer informatie over KSH Kantoorspecialisten in Hardenberg

KSH is een betrouwbare partner voor kantoor die flexibiliteit, snelheid, scherpe prijzen, een overzichtelijk en uniek aanbod, en uitstekende service biedt. Ze hebben een breed assortiment aan ergonomische bureaustoelen, vergadertafels en vergaderstoelen. Het meubilair kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van de klant wat zorgt voor een fijne en efficiënte werkomgeving. Daarnaast biedt KSH ook kantoorartikelen, toners & inkt, vloeren en koffie & thee aan. Ze hebben een gratis proefplaatsing voor bureaustoelen en in hun showroom in Hardenberg kunnen klanten diverse bureaustoelen komen uitproberen zonder afspraak. KSH heeft een klantscore van 9.1 en is gevestigd op J.C. Kellerlaan 18-A in Hardenberg. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 0523 - 26 55 34 en via e-mail op info@ksh.nl.

Wil je weten wat KSH Kantoorspecialisten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KSH Kantoorspecialisten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kantoorspecialisten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kantoorspecialisten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar KSH Kantoorspecialisten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KSH Kantoorspecialisten

Bezoekers bekeken ook