Kwantum

Kwantum is een Woonwinkel gelegen aan Lange Spruit 15 in Hardenberg.

Meer informatie over Kwantum in Hardenberg

Bij Kwantum vind je altijd een oplossing voor je raam en een passende vloer. Je kunt advies en inmeten aan huis krijgen voor raambekleding. Daarnaast zijn er verschillende acties en kun je de folder bekijken voor inspiratie en trends. Als je je aanmeldt, ontvang je € 5,- korting op je volgende bestelling. Er zijn verschillende Kwantum winkels met diverse openingstijden en je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice. Bij Kwantum helpen ze je graag en kun je ruilen en retourneren. Daarnaast bieden ze altijd voordeel en zijn ze altijd bereikbaar.

Wil je weten wat Kwantum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwantum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwantum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwantum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kwantum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwantum

Bezoekers bekeken ook