Landbouwmuseum Avereest

Landbouwmuseum Avereest is een Museum gelegen aan Langewijk 240B in Dedemsvaart.

Meer informatie over Landbouwmuseum Avereest in Dedemsvaart

In het Landbouwmuseum Avereest in Dedemsvaart kunt u een kijkje nemen in het boerenleven tot halverwege de twintigste eeuw. U kunt hier de unieke collectie landbouwmachines, gereedschappen en huisraad ontdekken die gebruikt werden op de boerderij. Daarnaast kunt u genieten van films over het boerenleven van toen en de verhalen lezen van mensen uit noordoost Overijssel. Na uw bezoek aan het museum kunt u relaxen in het nostalgische proeflokaal. Als u met een groep komt, kunt u een speciale rondleiding krijgen van een vrijwilliger die uit eigen ervaring kan vertellen over het leven van toen. Het museum is het hele jaar geopend en groepen vanaf 10 personen kunnen een afspraak maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het museum via de contactgegevens die hieronder vermeld staan.

Wil je weten wat Landbouwmuseum Avereest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landbouwmuseum Avereest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landbouwmuseum Avereest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landbouwmuseum Avereest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Landbouwmuseum Avereest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landbouwmuseum Avereest

Bezoekers bekeken ook