Laziz

Laziz is een Restaurant gelegen aan Julianastraat 16 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Laziz in Dedemsvaart

Welkom bij Laziz in Dedemsvaart, waar u online kunt bestellen via onze website. We hebben een menukaart met diverse gerechten die u direct kunt bestellen. Onze klanten geven ons 4 sterren na 141 beoordelingen. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van unieke kortingen en acties. Daarnaast krijgt u 10% korting op elke bestelling via onze website en app en kunt u punten sparen voor extra korting. Om sneller en eenvoudiger te bestellen, kunt u ook onze app downloaden voor Android. Houd onze website en app goed in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Op woensdag en donderdag hebben we speciale acties op vegetarische pizza's, pizza's met vlees, pizza's met vis en pasta, waar u 10% korting op krijgt. Tot slot kunt u ook kijken naar onze populaire gerechten, zoals de Kapsalon döner, Pizza salami en Pizza Margarita.

Wil je weten wat Laziz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laziz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laziz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laziz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Laziz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laziz

Bezoekers bekeken ook