Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan Lange Spruit 13 in Hardenberg.

Meer informatie over Leen Bakker in Hardenberg

Leen Bakker is een winkel waar je allerlei meubels en accessoires kunt kopen voor je huis. Ze hebben een grote collectie, van banken en stoelen tot gordijnen en raamdecoratie. Ook hebben ze advies en inmeetservice bij jou thuis. Je kunt zelfs inspiratie opdoen door het interieur van klanten te bekijken. Op dit moment hebben ze verschillende woontrends, zoals Warm Wonen, Retro Wonen en Wonen in Blauw. Ze hebben ook een feestcollectie voor de feestdagen. Als je je aanmeldt, ontvang je € 5,- korting op je volgende bestelling. En als je hulp nodig hebt, staan ze klaar om je te helpen bij de klantenservice.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook