Leonarda van Eijk

Leonarda van Eijk is een Schilder gelegen aan Langewijk 364 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Leonarda van Eijk in Dedemsvaart

Leonarda van Eijk, een beeldend kunstenaar en docent, heeft een passie voor lesgeven. Ze studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht in 1991 en is sindsdien werkzaam als kunstenaar en geeft lessen in tekenen en schilderen aan zowel volwassenen als kinderen in haar atelier. Daarnaast heeft ze ook 25 jaar les gegeven in kunstvakken binnen het reguliere onderwijs. Leonarda gelooft dat iedereen verschillend is en past haar lessen daar op aan. Ze gebruikt verschillende technieken om haar studenten kennis te laten maken met aspecten zoals licht, kleur, ruimte en structuur. Ze benadrukt dat kijken essentieel is voor de ontwikkeling van een kunstenaar en dat schilderlessen hierbij kunnen helpen. Creativiteit is volgens haar ook een vorm van ontspanning, waarbij je even de dagelijkse bezigheden kunt vergeten en je alleen bezig bent met jezelf en je eigen wereld. Als je meer wilt weten over Leonarda van Eijk, kun je haar Facebook en LinkedIn bekijken.

Wil je weten wat Leonarda van Eijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leonarda van Eijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leonarda van Eijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leonarda van Eijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Leonarda van Eijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leonarda van Eijk

Bezoekers bekeken ook