Linde Mediation

Linde Mediation is een Echtscheidingswinkel gelegen aan Egelantier 61 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Linde Mediation in Dedemsvaart

Linde Mediation is een organisatie die mensen helpt bij het regelen van zaken wanneer zij uit elkaar gaan. Zij zorgen ervoor dat beide partijen aan tafel zitten en goede afspraken maken. Ze brengen de wensen en standpunten van beide partijen in kaart en zorgen ervoor dat iedere situatie individueel behandeld wordt. Linde Mediation heeft een map gemaakt met duidelijke instructies en handige checklists die tijdens het eerste gesprek worden uitgereikt. Ze kunnen veel zaken voor je regelen, wat kosten bespaart en je hoeft je situatie niet steeds opnieuw uit te leggen aan verschillende adviseurs. Linde Mediation is onderdeel van Linde Notarissen, wat zorgt voor een goede combinatie van mediation en juridische kennis. Ze staan je persoonlijk en laagdrempelig bij en nemen de tijd voor je vragen. Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Jannita Oostwold.

Wil je weten wat Linde Mediation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linde Mediation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linde Mediation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linde Mediation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Linde Mediation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linde Mediation

Bezoekers bekeken ook