Lip.nl

Lip.nl is een Bandenwinkel gelegen aan Moerheimstraat 79B in Dedemsvaart.

Meer informatie over Lip.nl in Dedemsvaart

Lip.nl biedt een wieltastische voorjaarsaanbieding aan. Bij Lip.nl kun je eenvoudig wielen en banden shoppen voor verschillende voertuigen, zoals skelters, kruiwagens en bolderkarren. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder skelterwielen, bolderkarwielen, antilek wielen, binnenbanden en buitenbanden. De banden worden compleet en opgepompt afgeleverd. Op de website van Lip.nl vind je Jip & Janneke uitleg en video's in zowel het Nederlands als het Engels om je te helpen bij het vervangen van een band. Daarnaast houdt Lip.nl je op de hoogte van alle acties en berichten via hun nieuwssectie. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt. Lip.nl is gevestigd in Dedemsvaart en heeft een Kvk-nummer en BTW-nummer.

Wil je weten wat Lip.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lip.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lip.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lip.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Lip.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lip.nl

Bezoekers bekeken ook