M2 Bouw

M2 Bouw is een Aannemer gelegen aan Einsteinstraat 5a in Dedemsvaart.

Meer informatie over M2 Bouw in Dedemsvaart

Wij zijn M2 bouw, een bouwbedrijf dat zowel grote als kleine bouwprojecten realiseert voor zowel particulieren als bedrijven. Onze projecten omvatten onder andere nieuwbouw en verbouwingen van woningen, kantoren, bedrijfshallen en showrooms. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons altijd voorop. We luisteren goed naar onze opdrachtgevers, werken met gedreven vakmensen en maken duidelijke afspraken die we nakomen. Ons compacte team is dagelijks op de bouwplaats te vinden. Het beste eindresultaat en tevreden klanten staan bij ons centraal. Als broers hebben we in 2010 M2 bouw opgericht en we werken nu met een team van ongeveer 15 vakbekwame medewerkers. We hebben geïnvesteerd in professioneel materieel en goed gereedschap. Momenteel zijn we bezig met de verbouwing van een vrijstaande woning in Dedemsvaart en de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw op Plan Parcours in Dedemsvaart en op nieuwbouwplan Vlierlanden in Ommen. Ons bezoekadres is op afspraak in Dedemsvaart.

Wil je weten wat M2 Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M2 Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M2 Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M2 Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar M2 Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M2 Bouw

Bezoekers bekeken ook