Maarten Kelder Software Development

Maarten Kelder Software Development is een Softwarebedrijf gelegen aan Breeslootdijk 14 in Kloosterhaar.

Meer informatie over Maarten Kelder Software Development in Kloosterhaar

Maarten Kelder is een ervaren softwareontwikkelaar met meer dan tien jaar ervaring in webontwikkeling. Hij is altijd geïnteresseerd in nieuwe technologieën en de laatste ontwikkelingen. Hij heeft gewerkt als softwareontwikkelaar bij verschillende bedrijven, waaronder DeGroSolutions, waar hij werkt met .NET Core, Microservices, RabbitMQ, MassTransit en MongoDB. In het verleden heeft hij ook gewerkt met NativeScript, Angular, ASP.NET (Core) Web API, C#, HTML(5), TypeScript, SCSS, Bootstrap, Entity Framework (Core), Microsoft Visual Studio, Microsoft SQL Server en Azure. Maarten heeft een opleiding Hogere Informatica gevolgd aan de Hogeschool Windesheim en heeft certificaten behaald op het gebied van HTML5, JavaScript, CSS3, ASP.NET en .NET-ontwikkeling. Hij is bekwaam in C#, .NET (Core), Angular, SQL en JavaScript. Maarten is beschikbaar als freelancer en is gevestigd in Kloosterhaar, Overijssel. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wil je weten wat Maarten Kelder Software Development verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maarten Kelder Software Development of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maarten Kelder Software Development? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maarten Kelder Software Development het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Maarten Kelder Software Development reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maarten Kelder Software Development

Bezoekers bekeken ook