Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer

Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer is een Huisarts gelegen aan Schuttevaer 33 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer in Dedemsvaart

Huisartsenpraktijk Schuttevaer is een praktijk waar een hecht team samenwerkt om goede zorg te leveren aan patiënten. Naast huisartsen en andere medewerkers in opleiding, kunnen patiënten ook gebruik maken van het patiënten portaal Mijn Gezondheid.net. Via dit portaal kunnen zij online afspraken maken, vragen stellen en foto's insturen. Daarnaast kunnen patiënten hun lab uitslagen inzien en herhaalmedicatie aanvragen. Recentelijk is dokter Bolhuis vertrokken en is er nog geen vervanging gevonden. De praktijk zal de zorg voor de patiënten van dokter Bolhuis en dokter Wegerif zo goed mogelijk opvangen, maar dit kan leiden tot langere wachttijden. Het is belangrijk dat patiënten de juiste keuze maken bij spoed en niet onnodig de huisartsenspoedpost bellen. Ook wordt benadrukt dat het onbeschoft is om zonder bericht niet op een afspraak te verschijnen. Verder worden er tips gegeven over hoesten en het aanvragen van herhaalmedicatie. Op de website van de praktijk kunnen patiënten meer informatie vinden over verwijzingen en triage.

Wil je weten wat Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Huisartsenpraktijk Schuttevaer

Bezoekers bekeken ook