Marijke Yoga Hata Yoga

Marijke Yoga Hata Yoga is een Yogastudio gelegen aan Oud Avereest 52 in Balkbrug.

Meer informatie over Marijke Yoga Hata Yoga in Balkbrug

Marijke Bennink is een Hatha yogaleraar en geeft lessen in een sfeervolle studio in Oud Avereest. Ze is getrouwd met Erik Bennink en heeft twee kinderen. Yoga kwam ongeveer 8 jaar geleden op haar pad en voelde als thuiskomen. Ze heeft zich de afgelopen 4 jaar verder ontwikkeld in yoga door middel van studie bij het Saswitha instituut. Marijke geeft sinds 2013 yogalessen op haar boerderij in Oud Avereest. Ze geeft les in Hatha yoga volgens het Saswitha principe, wat een combinatie is van fysieke oefeningen en ademhaling om in balans te komen. De yoga is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichaamsbouw. De lestijden zijn nog niet bekend, maar de kosten zijn €99 per 10 lessen of €12,50 per losse les. Marijke geeft ook Ayurvedische massages, maar op dit moment worden er geen massages gegeven. Daarnaast geeft ze ook zwangerschapsyoga, maar ook deze lessen worden momenteel niet gegeven. Op zaterdag 13 augustus is er een wildplukwandeling en een Ayurvedische yogales. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar MarijkeYoga@gmail.com. De lessen worden gegeven op de Deel van de Reestdal Boerderij op woensdagochtend, woensdagavond en donderdagavond. Voor vragen kan er ook gemaild worden naar marijkeyoga@gmail.com of gebeld worden naar +31 (0)6 54215225.

Wil je weten wat Marijke Yoga Hata Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marijke Yoga Hata Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marijke Yoga Hata Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marijke Yoga Hata Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Marijke Yoga Hata Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marijke Yoga Hata Yoga

Bezoekers bekeken ook