Martijn Ballast PT

Martijn Ballast PT is een Personal trainer gelegen aan Boekweitstraat 2A in Dedemsvaart.

Meer informatie over Martijn Ballast PT in Dedemsvaart

Martijn Ballast Personal Training biedt sportlessen aan voor mensen die graag willen beginnen met sporten en doelen willen bereiken. Zowel binnen als buiten sporten is mogelijk. De focus ligt op goede en passende begeleiding, waarbij de ervaring van Martijn als fysiotherapeut van toegevoegde waarde is. Naast fysiotherapeut is Martijn ook al vijf jaar werkzaam als fitness- en bootcampinstructeur. Hij gelooft dat een gezond en fit lichaam voor iedereen haalbaar is, ongeacht leeftijd, lengte, gewicht of blessures. Plezier tijdens het sporten staat ook hoog in het vaandel. De lessen vinden vanaf januari 2020 plaats op het korfbalveld in Dedemsvaart. Een proefles is gratis. Verschillende trainingsmogelijkheden worden aangeboden, zoals small group training, personal training, circuittraining en een strippenkaart voor 10 lessen. Voor meer informatie en vragen kan er contact worden opgenomen met Martijn Ballast Personal Training.

Wil je weten wat Martijn Ballast PT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martijn Ballast PT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martijn Ballast PT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martijn Ballast PT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Martijn Ballast PT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martijn Ballast PT

Bezoekers bekeken ook