Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet

Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet is een Nagelstudio gelegen aan Anemoonstraat 3 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet in Dedemsvaart

Tessa's Beauty and Feet is een medisch pedicure in Dedemsvaart die zich richt op persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid en professionele behandelingen met ontspanning. De salon is goed toegankelijk voor minder validen en bevindt zich in de buurt van het centrum. Voor afspraken geldt een afzegtermijn van 24 uur, anders wordt de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Medisch Pedicure Dedemsvaart - Tessa's Beauty and Feet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Dedemsvaart – Tessa’s Beauty and Feet

Bezoekers bekeken ook