Meubelmakerij Kelder

Meubelmakerij Kelder is een Winkel gelegen aan Zwingel 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Meubelmakerij Kelder in Hardenberg

Meubelmakerij Kelder is een meubelmakerij die een breed scala aan meubels maakt, zoals inloopkasten, boekenkasten, wandkasten, schuifdeurkasten, tafels, bureaus en bedden. Ze maken ook meubels voor diverse interieurs, zoals winkelinterieurs, kerkinterieurs, kinderdagverblijven en bso's, en zelfs hufterproof meubels. Daarnaast bieden ze reparatieservices aan, zoals het schuren en lakken van tafelbladen en het verstellen van tafels en kasten. Ze werken ook samen met verzekeringsmaatschappijen. Je bent van harte welkom bij Meubelmakerij Kelder.

Wil je weten wat Meubelmakerij Kelder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmakerij Kelder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmakerij Kelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmakerij Kelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Meubelmakerij Kelder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmakerij Kelder

Bezoekers bekeken ook