MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen

MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen is een Restaurant gelegen aan De Binder 11 in Gramsbergen.

Meer informatie over MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen in Gramsbergen

Welkom bij De Binder, het multifunctionele centrum van Gramsbergen. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van persoonlijke zorg tot opvang en van sporten tot ontspanning in de gezamenlijke huiskamer. Iedereen is hier welkom en je kunt direct naar de organisatie van jouw keuze gaan door op de tegels hieronder te klikken. Mocht je er niet uitkomen, bel dan het algemene nummer. Let op: de website is net online gezet en er wordt nog gewerkt aan extra functionaliteit om het nog makkelijker te maken. In De Binder vind je onder andere een apotheek, huisarts, bibliotheek, dorpshuis, fysiotherapie, kinderdagverblijf en thuiszorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het algemene nummer of een e-mail sturen naar info@mfcdebinder.nl.

Wil je weten wat MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MFC De Binder Dorpshuis Gramsbergen

Bezoekers bekeken ook