Milookz

Milookz is een Kapper gelegen aan Anerweg-Noord 12a in Lutten.

Meer informatie over Milookz in Lutten

Bij Milookz hair & beauty, een kapsalon in Lutten, staat persoonlijk en professioneel advies centraal. Ze luisteren naar de wensen van de klant en voeren dit tot in de puntjes uit. Naast kapsels bieden ze ook beauty behandelingen aan, zoals wenkbrauwstyling. Tijdens de behandeling kun je genieten van iets lekkers uit hun koffiecorner en kom je heerlijk tot rust. De salon is stijlvol en huiselijk ingericht en ze streven naar een voldaan gevoel bij de klant. De openingstijden zijn niet vermeld, maar het adres staat wel vermeld.

Wil je weten wat Milookz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Milookz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Milookz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Milookz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Milookz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Milookz

Bezoekers bekeken ook