Mini Camping 'T Loozerveld

Mini Camping 'T Loozerveld is een Kampeerterrein gelegen aan Roskampweg 5 in Loozen.

Meer informatie over Mini Camping 'T Loozerveld in Loozen

Minicamping 't LOOZERVELD is een rustige camping gelegen tussen groene weilanden, dicht bij de Duitse grens. Op de camping bevindt zich een veeteeltbedrijf met diverse dieren, zoals koeien, kalfjes, een pony en geiten. De camping is ideaal voor liefhebbers van vissen en natuurliefhebbers, en biedt ook verschillende fietsroutes aan. Gasten kunnen genieten van rust, ruimte en gastvrijheid. Daarnaast is er een vakantiewoning beschikbaar voor 4 personen, met een keuken, toilet, douche en overdekt terras. Op de boerderij kunnen gasten de geboorte van kalfjes meemaken en een kijkje nemen bij de melkrobot. Ook is er de mogelijkheid om een koe caravan te huren voor 2 personen. De tarieven voor een kampeerplaats beginnen bij €23 per nacht voor 2 personen, met een toeslag voor extra personen en honden. Er zijn ook tarieven voor fietser/wandelaars en voor de vakantiewoning. In de omgeving van de camping zijn er diverse attracties en bezienswaardigheden, zoals Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen. De contactgegevens van Minicamping 't LOOZERVELD zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Mini Camping 'T Loozerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mini Camping 'T Loozerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini Camping 'T Loozerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini Camping 'T Loozerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Mini Camping 'T Loozerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mini Camping ‘T Loozerveld

Bezoekers bekeken ook