Minicamping De KLAVERHOEVE

Minicamping De KLAVERHOEVE is een Kampeerterrein gelegen aan Nieuwe Dijk 15A in Coevorden.

Meer informatie over Minicamping De KLAVERHOEVE in Coevorden

Vanaf 1 april tot 1 oktober kunnen kampeerliefhebbers genieten van een verblijf op de Klaverhoeve. Deze minicamping verwelkomt gasten met tenten, caravans en campers. Een handige extra is de gratis wifi die beschikbaar is op de camping. De eigenaren, Nico en Francisca van Gaalen, zorgen voor een gastvrije sfeer op hun camping in Coevorden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoonnummer 0524-571068 of via e-mail info@campingklaverhoeve.com.

Wil je weten wat Minicamping De KLAVERHOEVE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping De KLAVERHOEVE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping De KLAVERHOEVE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping De KLAVERHOEVE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Minicamping De KLAVERHOEVE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping De KLAVERHOEVE

Bezoekers bekeken ook