Mobiliteits Center

Mobiliteits Center is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kollergang 9a in Hardenberg.

Meer informatie over Mobiliteits Center in Hardenberg

Minicarcenter in Hardenberg is overgenomen door Autobedrijf Snippe uit Nieuwlande. Autobedrijf Snippe heeft de brommobiel tak overgenomen en biedt nu ook reparaties, schadeherstel en de in- en verkoop van brommobielen aan. Alle Microcars en Ligiers brommobielen hebben milieuvriendelijke motoren met een lage uitstoot van CO2 gassen. Daarnaast is 95,9% van elke Microcar en Ligier brommobiel recyclebaar. Binnenkort zal de Ligier Myli, een 100% elektrische brommobiel, te zien zijn in de showroom. Minicarcenter Nieuwlande biedt ook service en onderhoud aan voor brommobielen, waarbij ze vooraf een prijsopgave geven en eventuele extra kosten tijdens het onderhoud bespreken. Ze bieden de mogelijkheid om te wachten tijdens het onderhoud, met een kopje koffie of thee, of om de brommobiel op te laten halen en thuis te laten bezorgen. Minicarcenter Snippe is gespecialiseerd in rijden zonder autorijbewijs en biedt service en onderhoud voor verschillende merken brommobielen.

Wil je weten wat Mobiliteits Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mobiliteits Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mobiliteits Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobiliteits Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Mobiliteits Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mobiliteits Center

Bezoekers bekeken ook