Monkey Town Hardenberg

Monkey Town Hardenberg is een Indoorspeeltuin gelegen aan Grote Beltenweg 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Monkey Town Hardenberg in Hardenberg

Welkom bij Monkey Town Hardenberg, de leukste indoor speeltuin waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren. Sokken zijn verplicht en er is een aparte peuterzone voor de kleintjes. Daarnaast biedt Monkey Town ook Glow Jungle Golf aan, een spannend golfspel in het donker. Het is ook mogelijk om kinderfeestjes te vieren bij Monkey Town, waarbij verschillende arrangementen beschikbaar zijn. Voor BSO's en NSO's zijn er aantrekkelijke arrangementen en ook schoolreisjes kunnen hier georganiseerd worden. In de fotogalerij zijn foto's te vinden van de speelattributen en er is een peutertarief van €5,95 op doordeweekse dagen. Het is belangrijk om sokken mee te nemen en op blote voeten spelen is niet toegestaan. Er is ook een mogelijkheid om een 10-rittenkaart aan te schaffen, waarbij ouders altijd gratis entree hebben.

Wil je weten wat Monkey Town Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Monkey Town Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Monkey Town Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monkey Town Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Monkey Town Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Monkey Town Hardenberg

Bezoekers bekeken ook