Mooier dan Mooi

Mooier dan Mooi is een Schoonheidssalon gelegen aan Sweelinckstraat 20 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Mooier dan Mooi in Dedemsvaart

Op de website van Karin, een 36-jarige schoonheidsspecialiste, kan je alle informatie vinden over haar schoonheidssalon. Ze is gespecialiseerd in wenkbrauwstyling en plaatst veel foto's hiervan op haar social media kanalen. Naast wenkbrauwbehandelingen biedt ze ook andere behandelingen aan. Je kan online een afspraak maken of contact opnemen via het contactformulier, telefoon of e-mail. Haar salon bevindt zich op Sweelinckstraat 20 in Dedemsvaart. Ze is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00, maar alleen op afspraak. Het COVID-19 hygiëneprotocol is van toepassing.

Wil je weten wat Mooier dan Mooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooier dan Mooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooier dan Mooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooier dan Mooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Mooier dan Mooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooier dan Mooi

Bezoekers bekeken ook