MovingCenter Slagharen

MovingCenter Slagharen is een Sportschool gelegen aan Anton Geerdesplein 5 in Slagharen.

Meer informatie over MovingCenter Slagharen in Slagharen

MovingCenter Slagharen is een bewegingscentrum in Slagharen. Ze werken samen met verschillende partijen, zoals Fysioplus en Diëtistenpraktijk van Asselt, om hun klanten een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder leefstijlcoaching en bedrijfsfitness. De eigenaar van MovingCenter is Jannie, en het centrum staat bekend om zijn laagdrempelige en gezellige sfeer. Ze streven ernaar om iedereen op zijn eigen niveau te laten sporten, met de juiste begeleiding, en helpen klanten bij het behalen van hun persoonlijke doelen op het gebied van beweging, mentaal welzijn en voeding. Het centrum is gevestigd op het Anton Geerdesplein 5 in Slagharen.

Wil je weten wat MovingCenter Slagharen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MovingCenter Slagharen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MovingCenter Slagharen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MovingCenter Slagharen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar MovingCenter Slagharen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MovingCenter Slagharen

Bezoekers bekeken ook