Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg

Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg is een Lokaal historisch museum gelegen aan Voorstraat 34 in Hardenberg.

Meer informatie over Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg in Hardenberg

De Historische Vereniging Hardenberg en omgeving is opgericht op 1 januari 1984 en is ontstaan uit de fusie van de Stichting Oudheidkamer Hardenberg en de Historische Vereniging Hardenberg. De vereniging telt momenteel ongeveer 1400 leden. Als lid heb je gratis toegang tot museum 't Stadhuus en het Historisch Informatiecentrum. Daarnaast kun je gratis deelnemen aan verenigingsavonden en ontvang je het kwartaalblad Rondom den Herdenbergh. De vereniging roept leden op om hun historisch materiaal over Hardenberg en omgeving te delen, zoals foto's, documenten, boeken en tijdschriften, om zo het erfgoed te bewaren en de kennis van de historie te bevorderen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de beheerder van het Informatiecentrum. Het museum 't Stadhuus is geopend van 1 april tot en met 28 oktober 2023, van dinsdag tot en met zaterdag. Het Historisch Informatiecentrum is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur. De expositie in de Oelemölle is elke zaterdag te bezichtigen van 1 april tot en met 30 september 2023.

Wil je weten wat Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Museum 't Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum ’t Stadhuus Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg

Bezoekers bekeken ook