Nailstudio Anna

Nailstudio Anna is een Nagelstudio gelegen aan Hesselinkstraat 13 in Hardenberg.

Meer informatie over Nailstudio Anna in Hardenberg

Welkom bij STUDIO ANNA-CARINA in Hardenberg. Hier kunt u terecht voor vakkundige diensten op het gebied van handen en nagels tegen een gunstige prijs en kwaliteitsverhouding. Anna-Carina Bakker, gediplomeerd allround nagelstyliste, visagist en hairtsylist, hoopt binnenkort ook een gekwalificeerde pedicure te zijn. Hygiëne is erg belangrijk in de nagelstudio, daarom beschikt Anna-Carina over een nageltafel met stof- en geurafzuiging en worden er voor iedere klant eigen vijlen gebruikt. Daarnaast heeft de studio een ProAirTech met HEPA luchtreiniger voor een schone en gezonde werkomgeving. U kunt bij Anna-Carina terecht voor diverse behandelingen en adviezen. De nagelstudio is gevestigd in de woonwijk Heemse in Hardenberg en is ook toegankelijk voor minder valide mensen. Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak. Met vriendelijke groet, Anna-Carina Bakker.

Wil je weten wat Nailstudio Anna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nailstudio Anna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nailstudio Anna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nailstudio Anna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Nailstudio Anna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nailstudio Anna

Bezoekers bekeken ook