Napoli

Napoli is een Pizzeria gelegen aan Middenpad 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Napoli in Hardenberg

Welkom bij pizzeria NAPOLI! Bij ons kunt u terecht voor heerlijke pizza's en pasta's. Onze klanten zijn erg tevreden, ze geven ons maar liefst 4 sterren na 449 beoordelingen. En dat is niet voor niets, want ons menu is zeer uitgebreid. We hebben verschillende vegetarische pizza's, zoals de Pizza margherita en de Pizza funghi. Maar ook voor de vleesliefhebbers hebben we genoeg keuze, zoals de Pizza salami en de Pizza döner. En ook voor visliefhebbers hebben we een ruim aanbod, met bijvoorbeeld de Pizza salmone en de Pizza marinara. Daarnaast hebben we ook heerlijke salades, zoals de Insalata verde en de Insalata pomodori. En vergeet niet om onze acties in de gaten te houden, zoals de maandag en dinsdag actiedag waarbij pizza's met vlees en pasta's slechts €7,00 kosten. Kortom, bij pizzeria NAPOLI kunt u genieten van heerlijke gerechten en profiteren van leuke acties. Bestel nu en ervaar het zelf!

Wil je weten wat Napoli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Napoli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Napoli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Napoli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Napoli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Napoli

Bezoekers bekeken ook