Natuurkampeerterrein De Klashorst

Natuurkampeerterrein De Klashorst is een Kampeerterrein gelegen aan Rheezerweg 123 in Diffelen.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein De Klashorst in Diffelen

Ons kampeerterrein is deze winter open tot 3 januari 2024 en weer open vanaf 16 februari 2024. In het Overijssels Vechtdal ligt ons natuurkampeerterrein de Klashorst, omringd door bos, landerijen en de Vecht. Op dit kleinschalige, duurzame campingterrein kom je volledig tot rust. Je kunt kamperen op ruime natuurrijke plekken of kiezen voor een bijzondere accommodatie zoals een Wikkelhouse, NatureLodge of Trekkershut. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een bushcraft avontuur in het bos, waarbij je leert overleven in de natuur. Onze faciliteiten zijn eenvoudig en functioneel, precies wat je nodig hebt. Daarnaast kun je genieten van de schitterende natuur en verblijven in een romantische blokhut. Wil je meer weten over onze camping en het bushcraften, bekijk dan onze filmpjes en foto's. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen. Je kunt ons vinden op het adres Rheezerweg 12 in Diffelen.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein De Klashorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein De Klashorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein De Klashorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein De Klashorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Natuurkampeerterrein De Klashorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein De Klashorst

Bezoekers bekeken ook