Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie

Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie is een Kapper gelegen aan Julianastraat 77 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie in Dedemsvaart

Vanaf 1 oktober 2022 zijn Annet & Hillie verhuisd naar de Julianastraat 77 in Dedemsvaart. Na een roerig jaar zijn ze blij met deze nieuwe plek, gelegen achter in de winkel van Dinas Plus. Ze blijven dezelfde personen, maar op een nieuwe locatie. Bij Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie kun je terecht voor advies over je haar en huid- en haaruitvalproblemen. De koffie en thee staan altijd klaar en er is gratis wifi beschikbaar. Je kunt contact opnemen via telefoon of WhatsApp op het nummer 06-42189871.

Wil je weten wat Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurlijke Haarstudio Annet & Hillie

Bezoekers bekeken ook