natuurmuseum Rheezer-marke

natuurmuseum Rheezer-marke is een Museum gelegen aan Rheezerweg 105 in Rheeze.

Meer informatie over natuurmuseum Rheezer-marke in Rheeze

In het natuurmuseum "Rheezer-marke" kunt u de natuur van dichtbij beleven. Het museum heeft een enorme collectie van meer dan 400 opgezette dieren die in hun natuurlijke omgeving te bewonderen zijn. Naast inheemse diersoorten uit het "Vechtdal" zijn er ook zeldzame exemplaren te zien, zoals een bont reekalf. Het museum is geschikt voor natuurliefhebbers, recreanten, verenigingen, groepen en scholen. Kinderen kunnen spelenderwijs meer leren over verschillende diersoorten aan de hand van vragen. Het museum bevindt zich in het recreatiegebied RHEEZE, nabij Hardenberg.

Wil je weten wat natuurmuseum Rheezer-marke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van natuurmuseum Rheezer-marke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij natuurmuseum Rheezer-marke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je natuurmuseum Rheezer-marke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar natuurmuseum Rheezer-marke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. natuurmuseum Rheezer-marke

Bezoekers bekeken ook