Nerik Infra

Nerik Infra is een Glasvezelleverancier gelegen aan Kollergang 11 in Hardenberg.

Meer informatie over Nerik Infra in Hardenberg

Nerik Infra bv is een gespecialiseerd bedrijf in het ontwikkelen, aanleggen en onderhouden van glasvezelnetwerken in Nederland en Duitsland. Met ruim 120 gespecialiseerde werknemers beschikken ze over de kennis, ervaring, ambachtelijkheid en doorzettingsvermogen om deze werkzaamheden efficiënt uit te voeren. Het bedrijf onderscheidt zich door het gebruik van het juiste tracé en voert dagelijks gestuurde boor- en graafwerkzaamheden uit. Ze houden rekening met verschillende factoren, zoals ruimtelijke ordening en maatschappelijke belangen, bij het bepalen van het beste tracé. Nerik Infra bv heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de infrastructuur en heeft recentelijk projecten uitgevoerd in verschillende provincies, waaronder Twente, Overijssel, Drenthe, Friesland en Gelderland.

Wil je weten wat Nerik Infra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nerik Infra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nerik Infra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nerik Infra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Nerik Infra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nerik Infra

Bezoekers bekeken ook