New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim

New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim is een Kapper gelegen aan Turfstekersplein 5 in De Krim.

Meer informatie over New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim in De Krim

In deze tekst wordt de nadruk gelegd op aandacht, authenticiteit, deskundigheid en kwaliteit in een kapsalon genaamd New Image de Krim. De professionele kapsters van de salon zijn niet alleen luisterend oor, maar ook creatief en gepassioneerd in hun vak. Het wordt aangeraden om afspraken vooruit te plannen, omdat er in de komende periode beperkte ruimte zal zijn in de planning. In oktober zullen zowel Manon als Eefje met vakantie gaan, en eind november zal Wilma met zwangerschapsverlof gaan. Tijdens Wilma's verlof zullen Eefje, Manon en een nieuwe collega genaamd Renske het team versterken. De salon biedt ook haarwerkoplossingen en hulp bij hoofdhuidproblemen. Het team van specialisten bestaat uit Eefje Snijder, Wilma Horsman en Manon Löhr. De tekst bevat ook klantenreviews die positieve ervaringen delen. De contactinformatie van de salon wordt ook vermeld.

Wil je weten wat New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New Image Kapsalon & Haarwerk de Krim

Bezoekers bekeken ook