Niburg Pallets B.V.

Niburg Pallets B.V. is een Houthandel gelegen aan Hoogeveenseweg 2 in Slagharen.

Meer informatie over Niburg Pallets B.V. in Slagharen

Niburg Pallets biedt goedkope pallets in verschillende soorten en maten aan. Ze hebben een assortiment van pallets met gebruikssporen, nieuwe pallets en nog veel meer. Je kunt bij hen terecht voor zowel losse verkoop per pallet als grote hoeveelheden pallets voor zakelijk en particulier gebruik. Ze hebben klassieke houten pallets, waaronder ook europallets, geperste pallets en fruitpallets. Niburg Pallets is de specialist op het gebied van pallets en biedt advies op maat. Ze hebben ook een reparatieservice en je kunt bij hen kunststof pallets en palletplanken kopen. Ze bieden service op maat en zijn 6 dagen per week geopend. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en langskomen op afspraak.

Wil je weten wat Niburg Pallets B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niburg Pallets B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niburg Pallets B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niburg Pallets B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Niburg Pallets B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niburg Pallets B.V.

Bezoekers bekeken ook