Niels Pasman Automobielen

Niels Pasman Automobielen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Handelsstraat 19a in Hardenberg.

Meer informatie over Niels Pasman Automobielen in Hardenberg

Niels Pasman heeft een garagebedrijf waar hij gespecialiseerd is in autotechniek. Hij is al sinds 2005 actief in deze branche, nadat hij eerder als chauffeur op een vrachtwagen werkte en regelmatig als onderhoudsmonteur werd ingezet. Niels heeft een groot probleemoplossend vermogen bij het repareren en restaureren van voertuigen en vindt het leuk om kapotte dingen weer goed te laten werken. In de afgelopen 17 jaar heeft hij zijn garage uitgerust met alle benodigde apparatuur om mooie restauratieprojecten, klantwensen en onderhoud te kunnen realiseren. Hij is bijvoorbeeld in staat om een grote klep in de zijkant van een Food truck te maken, waarbij hij speciale aandacht besteedt aan een solide en gebruiksvriendelijk resultaat. Hij overtreft vaak de verwachtingen van zijn klanten.

Wil je weten wat Niels Pasman Automobielen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niels Pasman Automobielen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niels Pasman Automobielen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niels Pasman Automobielen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Niels Pasman Automobielen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niels Pasman Automobielen

Bezoekers bekeken ook