Nijboer IT

Nijboer IT is een Softwarebedrijf gelegen aan Gemeenteweg 41 in Sibculo.

Meer informatie over Nijboer IT in Sibculo

Nijboer IT is een full-stack ontwikkelaar die zich bezighoudt met netwerkaanleg en webapplicaties. Ze zijn gespecialiseerd in het aansluiten van camera's op internet, industriële automatisering en het oplossen van problemen met installaties en applicaties. Ze leveren en installeren hardware, beheren databases, ontwikkelen software en bieden serverbeheer. Daarnaast kunnen ze bedrijfsnetwerken aanleggen, storingen in automatisering opsporen en verhelpen, hardware vervangen en webapplicaties programmeren. Veiligheid staat bij hen voorop en ze voldoen aan hoge veiligheidseisen. Ze gebruiken en leveren alleen A-merken en bieden garanties en aansprakelijkheidsverzekeringen voor hun producten en diensten. Nijboer IT is onderdeel van Technische Dienst Nijboer, dat gespecialiseerd is in elektriciteit. Ze werken zowel voor nationale als internationale bedrijven. De eigenaar en oprichter van Technische Dienst Nijboer is Monique Nijboer. Voor contact kunnen ze worden bereikt via telefoonnummer +316 55 81 0997 of e-mailadres administratie@nijboer.it, en het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08226543 en BTW-nummer NL001440419B61.

Wil je weten wat Nijboer IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijboer IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijboer IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijboer IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Nijboer IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijboer IT

Bezoekers bekeken ook