Nijman kickboxing

Nijman kickboxing is een Sportclub gelegen aan Koningsspil 12 in Hardenberg.

Meer informatie over Nijman kickboxing in Hardenberg

Nijman Kickboxing in Hardenberg biedt verschillende tarieven en trainingsopties aan. Voor kinderen is er een maandtarief van €20 voor 1 keer per week en €25,95 voor 2 keer per week. Privétraining kost €45 per sessie van 60 minuten, maar als je met een vriend of vriendin komt, kun je dit bedrag delen. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn er verschillende tarieven, waaronder €32,95 per maand voor 1 keer per week, €34,95 per maand voor 2 keer per week en €39,95 per maand voor onbeperkt trainen. Er zijn ook stempelkaarten beschikbaar voor groepslessen en privétrainingen. Gerjan Nijman, een professionele kickbokser, biedt deze trainingen aan en deelt graag zijn enthousiasme en passie voor de sport. Neem contact op voor meer informatie of vragen over de trainingen.

Wil je weten wat Nijman kickboxing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijman kickboxing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijman kickboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijman kickboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Nijman kickboxing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijman kickboxing

Bezoekers bekeken ook