Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur

Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Oosteinde 4 in Hardenberg.

Meer informatie over Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur in Hardenberg

Sinds 15 oktober 2000 is Chinees restaurant 'De Lange Muur' gevestigd in Hardenberg. Met een ervaren chef in de Chinese keuken, bieden ze heerlijke gerechten aan en zorgen ze voor een gezellige avond. Naast dineren in het restaurant, is het ook mogelijk om de gerechten af te halen en mee naar huis te nemen. Op de website kunnen klanten gemakkelijk de menukaart bekijken en telefonisch hun afhaalbestelling plaatsen. Daarnaast biedt het restaurant ook catering op locatie aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 20:00 uur, op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Let op, tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Het telefoonnummer van het restaurant is 0523 262907 en het adres is Oosteinde 4 in Hardenberg.

Wil je weten wat Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oosterse Specialiteiten Restaurant De Lange Muur

Bezoekers bekeken ook