Openluchtbad Heuveltjesbosbad

Openluchtbad Heuveltjesbosbad is een Zwembad gelegen aan Meppelerweg 60 in Balkbrug.

Meer informatie over Openluchtbad Heuveltjesbosbad in Balkbrug

Het Heuveltjesbosbad is een prachtig openluchtzwembad gelegen in het Reestdal. Het is tweemaal uitgeroepen tot het mooiste openluchtbad van Nederland. Het bad heeft drie verwarmde baden, een grote speeltuin met verschillende speeltoestellen en een kiosk waar snoep, ijs en drinken te koop zijn. Het zwembad is toegankelijk voor iedereen en heeft gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is het omringd door het mooie Heuveltjesbos en ligt het aan de rand van het Reestdal en Vechtdal. Als vrijwilliger kun je bijdragen aan het draaiende houden van dit prachtige zwembad. Het Heuveltjesbosbad is gesloten vanaf 2 september 2023 en gaat in het voorjaar van 2024 weer open. De openingstijden variëren per dag, maar het zwembad is de hele dag geopend zonder reservering. De tarieven voor 2023 zijn onder andere €6 voor een toegangskaart en €135 voor een gezinsabonnement. Daarnaast biedt het zwembad ook zwemlessen aan die kindgericht zijn en volgens internationale eisen worden gegeven. Er is geen wachtlijst voor de zwemlessen en deze vinden twee keer per week plaats.

Wil je weten wat Openluchtbad Heuveltjesbosbad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Openluchtbad Heuveltjesbosbad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Openluchtbad Heuveltjesbosbad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openluchtbad Heuveltjesbosbad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Openluchtbad Heuveltjesbosbad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Openluchtbad Heuveltjesbosbad

Bezoekers bekeken ook