Outfit Services

Outfit Services is een Kledingwinkel gelegen aan Hardenbergerweg 24 in Loozen.

Meer informatie over Outfit Services in Loozen

Outfitservices biedt een groot assortiment aan werkkleding, sportkleding en horecalinnen met een ruim servicepakket. Ze denken graag mee met het ontwerpen van teamkleding voor bedrijven en bieden een totaalconcept aan voor Horecalinnen en Horecatextiel, inclusief productie en wassen. Ze luisteren echt naar de wensen en behoeften van de klant en willen de klant eerst leren kennen voordat ze een offerte sturen. Ze willen ervoor zorgen dat de offerte daadwerkelijk biedt wat de klant nodig heeft en bieden ondersteuning of nemen zelfs het hele traject uit handen. Ze hebben een breed assortiment aan kleding, waaronder Shell jassen, fietskleding, veiligheidskleding, polo's en promotionele kleding. Naast koop bieden ze ook de mogelijkheid tot lease en hebben ze een eigen druk- en borduurstudio, naaiatelier en industriële wasserij. Klanten zijn erg tevreden over de service en flexibiliteit van Outfitservices.

Wil je weten wat Outfit Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Outfit Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Outfit Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Outfit Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Outfit Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Outfit Services

Bezoekers bekeken ook