Overnachting de Margriet

Overnachting de Margriet is een Binnenovernachting gelegen aan Margriet 84 in Hardenberg.

Meer informatie over Overnachting de Margriet in Hardenberg

Kom overnachten in de rustige Bed en Breakfast De Margriet, gelegen aan de rand van Hardenberg. De gastvrouw, Aly Jurjens, ontvangt graag gasten die behoefte hebben aan een goed bed en lekker eten. De B&B beschikt over twee kamers, een eet/werkkamer en een mooie tuin. Kamer 1, genaamd De klaproos, is een ruime tweepersoonskamer met een zithoek en een eigen koffie/thee faciliteit. Kamer 2, genaamd De Zonnebloem, bestaat uit twee kamers en is geschikt voor maximaal drie personen. Beide kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en handdoeken. Bij De Margriet kun je niet alleen overnachten, maar ook genieten van een heerlijk ontbijt. De B&B is de hele week geopend en je kunt aankomen vanaf 17.00 uur. Reserveren is vereist. Gasten zijn zeer tevreden over hun verblijf en prijzen de vriendelijke ontvangst, het uitstekende ontbijt en de goed georganiseerde B&B. Wil je een kamer boeken of meer informatie? Neem dan contact op met Aly Jurjens via info@overnachtingdemargriet.nl of bel naar +31(0)523 267837 of +31(0)651614712.

Wil je weten wat Overnachting de Margriet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Overnachting de Margriet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Overnachting de Margriet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Overnachting de Margriet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Overnachting de Margriet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Overnachting de Margriet

Bezoekers bekeken ook