Pallie's Grand Café

Pallie's Grand Café is een Familierestaurant gelegen aan Pallegarsteweg 4 in Marienberg.

Meer informatie over Pallie's Grand Café in Marienberg

De herfstvakantie komt eraan en op camping de Pallegarste kun je genieten van de prachtige natuur. Ze bieden een herfstarrangement aan en je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie. Als je vragen hebt over kamperen op de camping, kun je ook contact met hen opnemen. De camping heeft een horecagelegenheid die elk weekend geopend is tot het Paasweekend. Daarnaast kun je tijdens vakanties en feestdagen terecht in het Grand Café en de cafetaria. Het terras biedt uitzicht op het zwembad en de indoorspeeltuin, perfect voor kinderen die willen zwemmen of spelen. In het Grand Café worden lunch en diner geserveerd, waaronder vers belegde broodjes, uitsmijters en verschillende gerechten. Daarnaast is er een snackbar en een ijssalon op de camping. Voor vragen over de horecagelegenheid kun je contact opnemen met Familie Schuldink. De camping biedt ook verschillende accommodaties en faciliteiten, zoals kamperen, glamping, stacaravans en een kindercamping. Je kunt de camping boeken en ze bieden ook last-minute aanbiedingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de camping.

Wil je weten wat Pallie's Grand Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pallie's Grand Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pallie's Grand Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pallie's Grand Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Pallie's Grand Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pallie’s Grand Café

Bezoekers bekeken ook