Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve

Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve is een Crêperie gelegen aan Holthonerweg 9 in Holthone.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve in Holthone

De Ganzenhoeve is een pannenkoekenboerderij gelegen aan de N34 tussen Hardenberg en Coevorden. Het bevindt zich op het prachtige Landgoed De Groote Scheere, waar Overijssel en Drenthe elkaar ontmoeten. Naast ambachtelijke speltpannenkoeken biedt De Ganzenhoeve ook lunch- en hoofdgerechten en diverse arrangementen aan. Voor kinderen zijn er buiten diverse speeltoestellen, zodat ouders en grootouders kunnen genieten op het terras. Ook is er de mogelijkheid om alleen een kopje koffie te drinken of te borrelen met hapjes. De Ganzenhoeve is rolstoeltoegankelijk en heeft gratis Wi-Fi. Daarnaast is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen. De keuken is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur en er kan de hele dag gekozen worden van de menukaart.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve

Bezoekers bekeken ook