Pasman Citroëns

Pasman Citroëns is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rheezerend 26a in Dedemsvaart.

Meer informatie over Pasman Citroëns in Dedemsvaart

De garage van Iwan Pasman bestaat al bijna 20 jaar. Iwan was al op jonge leeftijd geïnfecteerd met het "eendenvirus", aangezien zijn moeder en andere familieleden graag in een eend rondreden. Samen met zijn broertjes waren ze altijd bezig met Citroëns, vooral met de eend. Ze hadden zelfs op jonge leeftijd een eigen interpretatie van een DS gemaakt. In 2003 besloot Iwan van zijn hobby zijn werk te maken en opende hij een garage in Gramsbergen. Na een paar jaar werd deze ruimte te klein en verhuisde hij naar Hardenberg. In 2015 verhuisde hij opnieuw naar Dedemsvaart, waar hij tot op heden met veel tevredenheid zijn garage runt.

Wil je weten wat Pasman Citroëns verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pasman Citroëns of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pasman Citroëns? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pasman Citroëns het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Pasman Citroëns reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pasman Citroëns

Bezoekers bekeken ook