Perron Vechtdal

Perron Vechtdal is een Bed & Breakfast gelegen aan Jan Weitkamplaan 2b in Hardenberg.

Meer informatie over Perron Vechtdal in Hardenberg

Bed and Breakfast Perron Vechtdal is een luxe accommodatie gelegen in Hardenberg. De eigenaren, Bertus en Aly Veurink, hebben veel liefde en aandacht besteed aan het creëren van een hotelervaring met de ruimte en gezelligheid van een appartement. De B&B bevindt zich op een unieke locatie, dicht bij het treinstation, het ziekenhuis en het centrum van Hardenberg. Vanuit de B&B kunnen gasten genieten van fiets- en wandelroutes door de prachtige natuur van het Vechtdal en ontspannen op de terrassen van Hardenberg. Er zijn ook vele attracties in de omgeving, zoals theaters, musea en attractieparken. De rivier de Vecht stroomt elegant door Hardenberg en biedt de mogelijkheid voor prachtige vaartochten. Gasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi, een eigen voordeur en gratis parkeergelegenheid. Het verblijf is minimaal 2 nachten en de wisseldagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag.

Wil je weten wat Perron Vechtdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Perron Vechtdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Perron Vechtdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Perron Vechtdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Perron Vechtdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Perron Vechtdal

Bezoekers bekeken ook